Fiyat Alarmı

Seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta göndereceğiz. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz.

mirzademarket.com

mirzade market bahçe mobilyalarınız için konforlu ve kaliteli Ürünler

mirzademarket.com alışveriş sitesi

2012 yılında kurulan firmamız bahçe tekstil ürünleri üretimi yaparak “mirzade” ve “bahçem bahar” markalı ürünlerini sadece perakendeci müşteriye “mirzade market” adı altında internet mağazalarında yurt içi ve yurt dışında satışını yapmaktadır

Perakendeci tüketicilerin beğenisine sunulan güncel ürünler yanı sıra talep doğrultusunda özel üretimde gerçekleştirmektedir

Müşteri memnuniyeti konusunda ısrarcı olan firmamız Türkiye’nin önde gelen internet pazar yerlerinde’de başarısını kararlı bir şekilde sürdürmeye devam etmektedir.

Kaliteli ve konforlu bahçe tekstil ürünlerini mirzade ve bahçem bahar markalarıyla üreten firmamız bahçe salıncak minderi, sandalye minderi, koltuk minderi, rattan minderi, şezlong minderi, güneşlenme minderi, katlanır yatak, çanta şezlong minderleri, tabure minderleri, bambu minderleri ve ev tekstil ürünleri üretimi yaparak”Türkiye’nin Her Yerine Ücretsiz Kargo”ile satışını yapmaktadır….

Ayrıca istenilen ölçüde üretim hizmetide vermektedir.

GARANTİ KOŞULLARI :

Tüm ürünler aksi belirtilmediği sürece, üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde kargo görevlisine tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler, ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizayn / kutu veya ambalajının bozulması garanti kapsamı dışındadır.

ÜRÜN İADE KOŞULLARI :

Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı çıkması halinde, teslimat tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde destek sayfamızdan bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu işlemleri takiben, kargo şirketi ile bize ulaştıracağınız hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir. Sipariş edilen üründeki hata müşteri kullanımından kaynaklı ise veya 7 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmamaktadır. Ürün iadesi ve değişim şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Bir Cevap Yazın

Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı
Havale / EFT
Kapıda Ödeme
Posta Çeki
İndirimler
Kredi Kartı
% 0
Havale / EFT
% 0
Kapıda Ödeme
% 0
Posta Çeki
% 0
Peşin Fiyatına Taksit Sayıları
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
Kargo Seçenekleri
Güvenlik

Mağazamız 128 bit SSL ile korunmaktadır.

Web sitemızde 3d Secure mevcuttur.

Mağazamızın ETBİS'e kaydı bulunmaktadır.

TR GO Güven Damgası Bulunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

  • mirzademarket.com güvenilir mi ?

  • mirzademarket.com iletişim

  • mirzademarket.com yorumlar

  • mirzademarket.com anlaşmalı kargo

  • mirzademarket.com garanti ve iade şartları

Biz Neredeyiz ?