Fiyat Alarmı

Seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta göndereceğiz. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz.

immunatmarketing.com

İmmunat Marketing - İmmunat Online Satış

immunatmarketing.com alışveriş sitesi

İMMU-NAT isminin açılımı; immünoloji (immün sistem) ve natürelin kısaltmalarından oluşmuştur. İMMUNAT Bitkisel İlaç ve Doğal Sağlık Ürünleri, 2007 yılında Bodrum / Yalıkavak’da kurulmuştur. Üretim tesisleri ve şirket merkezi burada yer almaktadır. Bodrum / Yalıkavak’ta bulunma nedeni; bitki örtüsünün zenginliği, yerli ve yabancı turizm bölgesi oluşu ve birçok ülkeye ihracatın kolaylıkla sağlanmasıdır.

İMMU-NAT’ın kuruluş nedenlerinden en önemlisi; Türkiye coğrafyasında bulunan ve tamamen orijinal olan 6.000 civarında endemik bitki grubunun bulunuşudur. Tüm Avrupa’da tıbbi ve aromatik bitki sayısının 10.000 olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu bitkilerin 6.000 çeşidinin Türkiye’de yetişiyor olması çok önemli bir faktördür.

Amacımız;

İnsanların sağlık amaçlı bitki kullanımına doğru yön kazandırabilmek, bitkiler ve etken maddeleri üzerinde yurt içi ve yurt dışı araştırmaları takip ederek, insanların hizmetine sunmak, üniversitelere çalışmalarında kolaylık sağlayabilmeleri adına hammadde temin noktası olmak, ilaç sektörünün, bitkisel ilaçlardaki hammadde temin noktası olmak, bitkisel ürün tüketiminin Doktor ve Eczacı kontrolünde yapılmasına önderlik etmek.

Uzmanlık alanlarımız;

Orjin bitkilerin doğal coğrafyasından temini, her bitki yada drog’u farklı yöntemlerle işleyebilme, bitkisel kombinasyonlar konusunda tecrübeli ve uzman kadro, üretimde tamamen sonuç endeksli ürün imalatını hedefleme, hiçbir reklam yapmadan tamamen tüketici memnuniyeti üzerinden strateji uygulamak.

İMMU-NAT, Türkiye’de Bitkisel İlaç unvanı taşıyan tek firmadır. Unvana ve sonuçlara layık olabilmek, üretimden tüketici memnuniyetine kadar verdiği hizmetlerde mahcup olmamak için gerek kurum bünyesinde, gerekse yurt genelinde birçok Hekim, Eczacı, Kimyager ve Teknik Kadroyu bünyesinde bulundurmaktadır.

Hizmetlerimiz;

Çeşitli hastalıkların ve özelliklede kanser hastalığının tedavisinde kullanılan tamamlayıcı destek tedaviyi, üretilen % 100 doğal sıvı bitkisel ekstraktlarla sağlamak asıl hizmetidir. Üretilen birçok ürün ve etken maddeler, üniversitelerin araştırma ve geliştirme alanındaki ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı gıda ticaretinde doğal koruyucu olarak tercih edilmektedir. İMMU-NAT, Hekim ve Eczacılarla ortak çalışmalar yürüterek birçok önemli hastalığın tedavisinde söz sahibi durumuna gelmiştir.

Sektördeki konumumuz;

İMMU-NAT, çok önemli bitki ekstraktlarının üretimini başaran Türkiye’deki ilk yerli firmadır. Ürettiği bitki ekstraktları ile Avrupa standartlarını yakalayan ve sektöre her zaman öncelik eden bir firma konumundadır. 2012 yılında Ankara Eczacı Odası tarafından düzenlenen ve Ürgüp’te gerçekleşen bitkisel sempozyumu yerli ve güvenilir tek firma olan İMMU-NAT sponsorluğunda gerçekleşti.

2013 şubatta gerçekleşen Samsun ve Ordu Eczacı Odalarının düzenlemiş olduğu sempozyuma katılarak, Türk Eczacılarının güvenilir bitkisel ürün tedarikçisi görevini üstlenmiştir. Medikal tedaviler ve onkoloji alanında hizmet veren LİFEMED Tıp Merkezi ile İMMU-NAT Bitkisel İlaç ve Doğal Sağlık Ürünleri arasında yapılan anlaşma ile kanser hastalarının güvenilir bitkisel ürün kullanma yolu açılarak Türkiye’de bir ilk gerçekleşmiştir.

 

Bir Cevap Yazın

Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı
Havale / EFT
Kapıda Ödeme
Posta Çeki
İndirimler
Kredi Kartı
% 0
Havale / EFT
% 0
Kapıda Ödeme
% 0
Posta Çeki
% 0
Peşin Fiyatına Taksit Sayıları
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Kargo Seçenekleri
Güvenlik

Mağazamız 128 bit SSL ile korunmaktadır.

Web sitemızde 3d Secure mevcuttur.

Mağazamızın ETBİS'e kaydı bulunmaktadır.

TR GO Güven Damgası Bulunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

  • immunatmarketing.com güvenilirmi ?

  • immunatmarketing.com iletişim

  • immunatmarketing.com yorumlar

  • immunatmarketing.com anlaşmalı kargo

  • immunatmarketing.com garanti ve iade şartları

Biz Neredeyiz ?