Fiyat Alarmı

Seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta göndereceğiz. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz.

eldivenmarket.net

2011 yılından beri muayene eldiveni macerasına başladık

eldivenmarket.net alışveriş sitesi

10 senedir kamu ve özel sektörde en önde gelen kurum ve kuruluşların muayene eldivenleri ihtiyacını karşılayan Has-Pet eldivenler her zaman rekabetçi, üstü olmayan hizmet ve servis anlayışıyla tek kullanımlık eldivenlerde yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecektir. www.nhmedical.com.tr

NH Medical 2021 yılı itibari ile son kullanıcılara da ürünlerini ulaştırmak için eldivenmarket.net satış platformunu kurmuştur.

Ayrıca, grup firmamız Has-Pet ith. ihr. 25 senedir Türkiye’nin bir numaralı yetişkin hasta bezleri tedarikçisi olmaya devam etmektedir. www.has-pet.com

Ödeme Seçenekleri
Siparişlerinizin ödemesini kredi kartı, banka havalesi ve BKM Express yoluyla yapabilirsiniz. Kredi Kartı İşlemleri Alış-verişlerinizi güvenle yapabilmeniz için kredi kartı bilgileriniz 128 bit SSL kullanılarak şifrelenmektedir. SSL bağlantısının aktif olduğunu, sipariş işlemleri sırasında kart bilgilerinizi girdiğiniz sayfamıza geçtiğinizde, tarayıcınızın adres çubuğunun hemen yanında görüntülenecek olan kilit simgesinden anlayabilirsiniz.

Teslimat Bilgileri
Kredi kartıyla yapılan ödemelerde, ilgili bankanın onayı ve güvenlik birimimizin kontrolünü takip eden 3 iş günü içerisinde, havale ile yapılan ödemelerde ise ödemenin hesabımıza geçmesini takip eden 3 iş günü içerisinde siparişiniz kargoya verilir. Adrese teslim kargo hizmeti, seçilmiş olan kargo firmasının ulaşım dahilinde olan bölgelere yapılır. Kargo firmasının adrese teslim bölgesinde yer almayan bölgelere telefon ihbarlı, kargo ofisinden teslimat gerçekleşir. Herhangi bir sorunuz ya da sorununuz olduğunda lütfen iletişim adreslerimizden irtibata geçiniz.

Bir Cevap Yazın

Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı
Havale / EFT
Kapıda Ödeme
Posta Çeki
İndirimler
Kredi Kartı
% 0
Havale / EFT
% 0
Kapıda Ödeme
% 0
Posta Çeki
% 0
Peşin Fiyatına Taksit Sayıları
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
Kargo Seçenekleri
Güvenlik

Mağazamız 128 bit SSL ile korunmaktadır.

Web sitemızde 3d Secure mevcuttur.

Mağazamızın ETBİS'e kaydı bulunmaktadır.

TR GO Güven Damgası Bulunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

  • eldivenmarket.net güvenilirmi ?

  • eldivenmarket.net iletişim

  • eldivenmarket.net yorumlar

  • eldivenmarket.net anlaşmalı kargo

  • eldivenmarket.net garanti ve iade şartları

Biz Neredeyiz ?