Fiyat Alarmı

Seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta göndereceğiz. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz.

molledaydinlatma.com

Projelere Yüksek Kaliteli MOLLED Marka Ürünler Temin Etmektedir.

molledaydinlatma.com alışveriş sitesi

HAKKIMIZDA
Mollaoğulları Aydınlatma, LED aydınlatması alanında faaliyet göstermek üzere 2006 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk günden bu yana başlıca ray imalatıyla sektörde tanınan ve yerli imalatta öncü olan, Yüksek kalitede, güvenilir ve uzun ömürlü aydınlatma sistemleri tasarlayarak hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Gelişmeleri yakından takip eden, Türkiye’ye LED aydınlatma ürünlerinin ilk giriş tarihinden bu güne, profesyonel ve tecrübeli çalışma arkadaşlarıyla birlikte LED ürünlerinin, müşterileriyle buluşturulmasını sağlayan;günümüz teknolojisinin geldiği son noktada en iyi ve en yeni çözümleri projelerde uygulamayı hedeflemiş ve sizlere çözüm ortağı olarak hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Kurulduğu günden bu yana toptan ve perakende olarak ev, ofis ve mağaza dekorasyonu, hastane, okul, otel, restaurant, fabrika, residence, AVM,inşaat ve tüm mimari projelere yüksek kaliteli MOLLED marka ürünler temin etmektedir.

MİSYONUMUZ
Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; bireye ve topluma saygılı, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak MOLLED müşterileri ve çalışanlarının beklentilerini en üst seviyede karşılamak.

VİZYONUMUZ
Faaliyette bulunduğumuz aydınlatma sektöründe; Kalite, düzen, işçilik ve üretim konularında en üst düzeyde kaliteli ürünler üretmek ve Türkiye’nin en güvenilir, dürüst ve kaliteli aydınlatma firması olmak.

 

Bir Cevap Yazın

Ödeme Seçenekleri
Kredi Kartı
Havale / EFT
Kapıda Ödeme
Posta Çeki
İndirimler
Kredi Kartı
% 0
Havale / EFT
% 0
Kapıda Ödeme
% 0
Posta Çeki
% 0
Peşin Fiyatına Taksit Sayıları
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
0 Taksit
Kargo Seçenekleri
Güvenlik

Mağazamız 128 bit SSL ile korunmaktadır.

Web sitemızde 3d Secure mevcuttur.

Mağazamızın ETBİS'e kaydı bulunmaktadır.

TR GO Güven Damgası Bulunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

  • molledaydinlatma.com güvenilirmi ?

  • molledaydinlatma.com iletişim

  • molledaydinlatma.com yorumlar

  • molledaydinlatma.com anlaşmalı kargo

  • molledaydinlatma.com garanti ve iade şartları

Biz Neredeyiz ?